Over Parlevliet & Van der Plas
Productgroepen
Duurzaam en verantwoord
Nieuws
Contact
| Werken bij |
en
nl
Over Parlevliet & Van der Plas
Productgroepen
Duurzaam en verantwoord
Nieuws
Contact
| Werken bij |
en
nl
ONZE VERANTWOORDELIJKHEID
Onze missie
Onze partners
Certificeringen
HEALTHY OCEANS
Duurzame visserij
Wetenschappelijk onderzoek & innovatie
Duurzaam gebruik van hulpbronnen
Zeeverontreiniging voorkomen
HAPPY PLANET
Energie-efficiëntie & -beheer
Emissiebeheer
Voorkomen van vervuiling & afval op land
HAPPY PEOPLE
Voedselveiligheid & voedselzekerheid
Productinnovatie voor menselijk welzijn
Gezondheid & veiligheid van onze mensen
Eerlijke arbeidsvoorwaarden & werknemersontwikkeling
Economische ontwikkeling
ONZE PROJECTEN
POLICIES
CSR rapporten
CSR Policy
Corporate Social Responsibility Policy
CSR Reports
CSR report 2020
CSR report 2021
CSR report 2022
MSC Assessments
AS herring audit report
AS herring certification report
Blue whiting audit report
Blue whiting certification report
Brown shrimp certification report
Cod, haddock, saithe barents sea certification report
draft atlantic tuna certification report
Greenland halibut west greenland audit report
Greenland halibut west greenland certification report
Jack mackerel audit report
Jack mackerel certification report
Mackerel audit report
Mackerel certification report
Marine Policy
North sea herring audit report
Saithe north sea audit report
Saithe north sea certification report
Seabob shrimp Guyana audit report
Seabob shrimp Guyana certification report
Seabob shrimp Suriname certification report
Skip tuna indian ocean certification report
Skipjack tuna indian ocean audit report
MSC-overview-PP-Group.xlsx