Sander Molenaar

10 April, 2018 13:47

Katwijk 10 april 2018,

Met grote verslagenheid berichten wij dat Sander Molenaar op maandag 9 april is overleden in het bijzijn van zijn gezin en familie. Zoals bekend heeft Sander een oneerlijke strijd moeten leveren, maar deze strijd heeft hij vol positivisme en met ongelooflijke kracht geleverd. De wijze waarop hij dit heeft gedaan heeft op ons allemaal diepe indruk gemaakt. 

Sinds 1998 is Sander onderdeel van Parlevliet & Van der Plas en heeft hij als Hoofd Exportdocumentatie een zeer waardevolle bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van PP Group. Daarnaast kennen wij Sander natuurlijk ook vanuit zijn tijd bij vv Katwijk waar hij jarenlang met veel plezier als zeer talentvolle speler heeft gevoetbald en waar hij de laatste tijd ook een actieve rol als begeleider van het eerste elftal had. Sander heeft op ons een onuitwisbare indruk achtergelaten en wij zullen hem ontzettend missen. 

Wij wensen zijn vrouw Danielle, dochter Demi en zoons Luka en Dani  en zijn andere dierbaren de kracht en steun toe om dit onvoorstelbaar grote verlies te kunnen dragen. 

Directie Parlevliet & Van der Plas